Primaria Busteni vrea sa contracteze un imprumut bancar in valoare de 1 milion de euro, pentru o perioada de pana la 20 de ani, in vederea finantarii unor obiective de investitii de interes local.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), se cere ca perioada de gratie sa fie de minimum 3 ani (36 luni) - maximum 6 ani (72 luni), iar perioada de rambursare de min. 14 ani - max. 17 ani.

Astfel, investitiile de interes local vizeaza lucrari de modernizare a strazilor Palanca, Amurgului, Crinului, Moissy-Cramayel, Urlatorii, Nicolae Balcescu, Gloriei, Cuza Voda, Caporal Musat, precum si retele de apa si canalizare pentru modernizarea strazilor 13 Septembrie, Licurici, 30 Decembrie, G. Enescu, Zorilor, Primaverii, Splaiul Zamorei si Zamora Noua.

In acest sens, Primaria Busteni va organiza in 16 iulie, ora 12.00, o licitatie (negociere accelerata). Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 iulie, ora 14:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 iulie, ora 10:00.

Ofertantii trebuie sa prezinte o garantie de participare in valoare de 15.000 euro. Preselectarea candidatilor se va face in functie de cifra de afaceri globala. Astfel, vor fi selectati primii 5 ofertanti, in ordinea descrescatoare a cifrei de afaceri globale.

Durata contractului este de 240 de luni incepand de la data atribuirii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri