Incepand cu data de 9 ianuarie 2006, Lufthansa va oferi clientilor sai 44 de zboruri aditionale pe saptamana pentru 7 destinatii Europene cu plecare din Dusseldorf. Aceste suplimentari de zboruri au fost posibile datorita deciziei recente de a mari capacitatea aeroportului din Dusseldorf precum si a solicitarii companiilor din zona Nordrhein-Westfalen.

Mai exact, aceasta crestere a numarului de zboruri saptamanale inseamna:

5 zboruri catre Birmingham

cate 6 zboruri catre Barcelona, Manchaster si Lyon

cate 7 zboruri catre Nisa, Roma si Madrid.

Acestea se adauga la orarul de zbor existent. Serviciile catre Nisa si Madrid vor fi reintroduse. Dusseldorf devine, astfel, al treilea hub Lufthansa in Germania dupa Frankfurt si Munchen.

Lufthansa ofera si un zbor direct Bucuresti Dusseldorf (in prezent la un tarif exceptional de 99 EUR + taxe aeroport). Prin Dusseldorf, se creeaza, astfel, legaturi foarte bune catre diverse destinatii precum: Paris, Londra (179 EUR + taxe aeroport), Gothenburg, Berlin, Stuttgart etc. Odata cu noul program, Lufthansa asigura legaturi catre Birmingham, Manchester (219 EUR + taxe aeroport), Barcelona, Lyon, Roma.

Dr. Karl-Ludwig Kley, CFO Lufthansa, a anuntat ca Lufthansa va fructifica oportunitatea extinderii aeroportului, avand in plan oferirea de zboruri catre 40 de destinatii cu servicii directe din Dusseldorf. Lufthansa doreste dezvoltarea retelei de zboruri, dar nu oricum, nu in detrimentul profitabilitatii.

Dorim sa fim profitabili pretutindeni. Investim pe termen lung intr-o crestere durabila. Dusseldorf va beneficia in acest sens. Noi oferim stabilitate si perspective pentru viitor, iar clientii vor beneficia de zboruri cu adevarat avantajoase cu Lufthansa a declarat Kley.

Pentru asigurarea acestor noi conexiuni din Dusseldorf, Lufthansa va suplimenta numarul de avioane. Anul urmator vom zbura din Dusseldorf cu trei noi aeronave. Pe rutele foarte solicitate, precum Paris si Londra, vom utiliza aeronave de capacitate mai mare fara a reduce insa numarul de zboruri zilnice a mai spus Kley.

Suplimentand semnificativ oferta, si in special zborurile de dimineata si pe cele de seara, Lufthansa ofera un program de zbor flexibil si foarte atractiv pentru calatoriile de afaceri. Acest nou program creste mobilitatea companiilor din Dusseldorf si reprezinta o imbunatatire considerabila a calitatii in sectorul industrial a completat Kley.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri