3 / 10

Florescu, The Advisers/Knight Frank: Am incercat sa nu fac din biroul meu “biroul sefului”

Horatiu Florescu (foto), presedinte & CEO al companiei de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank, spune ca este adeptul spatiilor transparente si deschise, insa de multe ori situatia cere un birou inchis.

“Am un birou situat intr-un colt al etajului in care ne desfasuram activitatea, este inchis in sticla, dar, de cele mai multe ori, usa lui este deschisa. Natura meseriei de consultant imi impune sa am un birou inchis”, explica Florescu.

Printre avantajele unui birou inchis in sticla, presedintele The Advisers/Knight Frank mentioneaza posibilitatea de a tine intalniri care nu au loc in salile de conferinta.

“Sunt anumite intalniri, pe care le tin in biroul meu, si nu in salile de conferinta. In rest, usa biroului este deschisa. Nu-mi plac spatiile rigide, conventionale si de aceea am incercat sa nu fac din biroul meu «biroul sefului». Este un spatiu de lucru confortabil”, afirma Florescu.

Cel mai important lucru in alegerea unui birou este sa simti ca te reprezinta, ca iti ofera relaxarea de care ai nevoie dupa o zi nebuna sau te ajuta sa ai o dimineata mai buna. Este foarte important sa simti acel loc ca fiind al tau, spune consultantul.

In ceea ce priveste timpul petrecut la birou, acesta depinde de programul fiecarei zile.

“Am zile in care stau 12 ore in birou, dar am si zile in care petrec doar cateva ore, pentru ca am foarte multe intalniri in afara lui. Lucrez totusi intr-o industrie in care majoritatea intalnirilor se tin in afara biroului. Daca ar fi sa fac o medie, timpul petrecut in birou este de 4-5 ore pe zi”, a adaugat seful The Advisers/Knight Frank.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri