1 / 5

Carrefour

Retailerul francez Carrefour, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, este cel mai nou nume care a anuntat ca isi va orienta activitatea si pe comertul online, prin lansarea platformei carrefour-online.ro.

Desi este in versiune inca beta (si este posibil sa fie nefunctional), site-ul afiseaza deja o serie de oferte din 16 game de produse de la cele de igiena pana la gourmet sau produse internationale.

Potrivit reprezentantilor Carrefour, comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, la care se aplica o taxa de transport de 15 lei indiferent de adresa de livrare.

Comenzile pe site se pot face non-stop, iar livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 14:00-22:00 si sambata intre orele 10:00 si 15:00.

Zonele de livrare sunt Bucuresti si zonele limitrofe ale Capitalei - Buftea, Buciumeni, Otopeni, Balotesti, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dudu, Rosu, Chitila, Rudeni, Ciorogarla, Clinceni, Olteni, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Cornetu, Dobroesti, Fundeni, Domnesti, Dragomiresti Deal si Vale, Glina, Catelu, Manolache, Jilava, Magurele, Alunisu, Varteju, Mogosoaia, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Stefanestii de Jos, Tunari, Dimieni, Voluntari, Pipera, Darvari si Buda.

Oficialii grupului francez nu au oferit detalii suplimentare legate intentiile pe piata online din acest an.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri