1 / 7

Shopping City Timisoara – primul mall cu o partie de schi dedicata

La finalul acestei luni, NEPI pregateste deschiderea proiectului Shopping City Timisoara, prima inaugurare completa a unui centru comercial din acest an, in urma unei investitii de peste 80 milioane euro.


Pe langa deschiderea unuia dintre cele mai moderne cinema-uri din Romania, care va aduce noile tehnologii in domeniu si in vestul tarii, noul centru comercial va dispune si de o sala de fitness cu o piscina semi-olimpica, dar va beneficia si de prima partie de schi aflata in interiorul unui mall din tara noastra.


Partia de schi deschisa in interiorul unui mall va fi o premiera pentru piata din Romania, insa nu este o noutate si la nivel global. Proiectul Emirates Mall din Dubai a fost primul in care s-a dezvoltat un astfel de concept, insa la o scara mult mai avansata. Ski Dubai, pe langa partia de schi, dispune si de pinguini care ofera posibilitatea vizitatorilor sa interactioneze cu acestia.


Potrivit informatiilor wall-street.ro, partia de schi se afla in plin proces de constructie si nu va fi inaugurata pe 31 martie, odata cu deschiderea oficiala a centrului comercial, NEPI urmand sa deschida aceasta facilitate in a doua parte a anului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri