Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se intreaba cum a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire. Ministrul a mai spus ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in judetul Tulcea, potrivit realitatea.net.

"Nu am inteles cum, intr-un complex care are o singura intrare si o singura iesire, a putut intra virusul. Pentru mine, ca om si cu raspunderea pe care o am la nivelul tarii, este un mare semn de intrebare. Sigur ca un asemenea virus care nu are vaccin si nu are tratament ii sperie pe oameni. Dar trebuie sa ne sperie si pe noi? Sa fugim din fata virusului? Nu. Oamenii sunt in contact cu reprezentantii institutiilor statului, cu jandarmi, etc. Daca intram in aceasta deruta de interpretare si toata lumea vorbeste si actioneaza numai unul la fata locului sigur ca pierde din control acest virus. Iar regula este sa respectam ce am stabilit, de la ministru pana la omul de rand si sa facem tot posibilul sa stopam. Si eu zic ca putem sa facem acest lucru. In acest moment sunt afectate opt judete, iar cel mai puternic este afectat judetul Tulcea", a afirmat, joi seara, ministrul Agriculturii, Petre Daea, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri