Cooperativa Țara Mea deschide oficial departamentul de export pentru produse românești către Europa, dar și Golful Persic și SUA. Reprezentanții cooperativei lucrează la acest proiect de doi ani, scopul fiind promovarea și vânzarea de produse românești agro-alimentare peste tot în lume.

„Susțin ideea ca fiecare țară să promoveze și să exporte produsele sale autentice, însă atunci când ajungem să importăm produse tradiționale românești fabricate în alte țări, fără să și exportăm, atunci, din punctul meu de vedere, devine o problemă de siguranță națională. Puținul aport pe care pot să îl aduc, personal, la acest capitol, este exportul de produse autentice ale producătorilor români”, a declarat Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea a participat, anul trecut, la expozitia internațională de la Doha, promovând doar produse autentice românești și reprezentând peste 1.000 de producători români.

Citește și Cea mai mare cooperativă locală vrea să ajungă în toate supermarketurile din România în 2021.

De la începutul acestui an, au avut loc mai multe întâlniri de lucru în vederea dezvoltării de relații bilaterale, import-export, pe segmentul de produse agro-alimentare.

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și are peste 1.000 de fermieri membri, cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri