ArcelorMittal a investit peste 90 de milioane de euro in cadrul unitatii de productie din St-Chély d’Apcher din Franta. Capacitate anuala de productie este de pana la 120.000 tone de otel iCARe.

Impreuna, aceste materiale ii vor ajuta pe producatorii de masini sa scada emisiile de CO2 si sa optimizeze consumul de carburant pentru vehiculele hibrid, contribuind, in acelasi timp, la crearea unei game mai mari de vehicule electrice si la scaderea costurilor totale de electrificare.

Otelul iCAReva permite cresterea densitatii puterii motoarelor electrice, ajutand la reducerea dimensiunii si greutatii vehiculelor, avand emisii scazute, prin cresterea eficientei energetice.

Portofoliul iCARe include trei clase distincte de otel dezvoltat pentru a atinge performantele specifice prezentate de orietarea catre masinile electrice.

Citeste si:

Gama iCARe Save permite un consum scazut de electricitate, maximizand viata bateriilor si facand ca vehiculele electrice sa mearga mai mult timp cu o incarcare.

Apoi, produsele din gama iCARe Torque asigura cel mai inalt nivel de putere mecanica pentru motoarele vehiculelor electrice, generand un nivel crescut al acceleratiei si asigurand o experienta de condus mai dinamica.

Produsele din gama iCARe Speed ofera putere mare, facandu-le ideale pentru producerea de rotoare de mare viteza care permit o reducere a greutatii motorului.