Bucurestenii vor putea circula, de sambata, cu bilete unice pentru metrou si vehiculele RATB, care vor fi de trei tipuri, in functie de durata de utilizare, si vor costa intre cinci si 30 de lei, potrivit Metrorex.

Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa cinci lei, va fi valabil o ora de la prima validare si va avea un numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate, atat la Metrorex, cat si la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), scrie Mediafax.

Apoi, la pretul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Biletul va avea numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie in perioada de valabilitate, atat la Metrorex, cat si la RATB.

Calatorii vor putea circula si cu •abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare si va avea numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate, potrivit Metrorex.

Biletele unice vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 3 noiembrie.

Detalii referitoare la facilitatile oferite si modul de utilizare al acestor titluri de transport se pot obtine la punctele de vanzare ale Metrorex si RATB, potrivit aceleiasi surse.

Noile bilete vin in completarea ofertelor actuale ale RATB si Metrorex, care raman in continuare valabile, si reprezinta noi instrumente de plata puse la dispozitia publicului calator, precizeaza municipalitatea.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in 28 septembrie, integrarea tarifara pentru sistemul de transport public din Capitala, prin care vor fi introduse in oferta tarifara noi titluri de calatorie. Acestea vor putea fi utilizate, in prima etapa, la RATB si Metrorex, iar ulterior pe trenurile ce circula pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti deservit de CFR Calatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Drumurile noastre poate...in viitor. Doar 15 km, inaugurati in 2017