Bucurestenii vor putea circula, de sambata, cu bilete unice pentru metrou si vehiculele RATB, care vor fi de trei tipuri, in functie de durata de utilizare, si vor costa intre cinci si 30 de lei, potrivit Metrorex.
Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa cinci lei, va fi valabil o ora de la prima validare si va avea un numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate, atat la Metrorex, cat si la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), scrie Mediafax.

Apoi, la pretul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Biletul va avea numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie in perioada de valabilitate, atat la Metrorex, cat si la RATB.

Calatorii vor putea circula si cu •abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare si va avea numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate, potrivit Metrorex.

Biletele unice vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 3 noiembrie.

Detalii referitoare la facilitatile oferite si modul de utilizare al acestor titluri de transport se pot obtine la punctele de vanzare ale Metrorex si RATB, potrivit aceleiasi surse.

Noile bilete vin in completarea ofertelor actuale ale RATB si Metrorex, care raman in continuare valabile, si reprezinta noi instrumente de plata puse la dispozitia publicului calator, precizeaza municipalitatea.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in 28 septembrie, integrarea tarifara pentru sistemul de transport public din Capitala, prin care vor fi introduse in oferta tarifara noi titluri de calatorie. Acestea vor putea fi utilizate, in prima etapa, la RATB si Metrorex, iar ulterior pe trenurile ce circula pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti deservit de CFR Calatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri