„Ne propunem sa crestem in cota de piata la 10% anul viitor. Avem un obiectiv de 7.000 de masini. Anul acesta, vom incheia cu 6.400-6.500 de masini”, a declarat pentru wall-street.ro Vlad Rusu, brand manager Skoda.

In noiembrie, Skoda a adus pe plan local noul model Rapid, la un pret de 12.000 euro cu TVA, pentru motorul de 1,2 litri benzina 75 CP.

“Am dat drumul la vanzarile modelului Rapid in urma cu doua saptamani si avem 70 de comenzi. Anul viitor, ne asteptam la vanzari de 2.000 – 2.500 de unitati pentru Rapid. Modelul Rapid se pozitioneaza intre Fabia si Octavia”, a mai spus Rusu.

Skoda va lansa anul viitor in Romania a treia generatie Octavia (A7) in luna martie, modelul Superb facelift in mai, Rapid Spaceback la jumatatea anului si la final de an Yeti facelift.

Citeste si:

Marca Skoda are in prezent in Romania 34 de puncte de vanzari.

Incepand de anul acesta, Skoda Octavia Tour nu se mai fabrica insa mai exista masini pe stoc. Modelul a fost comercializat in Romania timp de 12 ani, fiind lansat in urma cu 14 ani.

In Romania, au fost vandute peste 40.000 unitati Skoda Octavia Tour de la lansarea sa pe piata, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului.