Constantin "Titi" Aur, multiplu campion national de raliuri, participant in WRC World Rally Championship si detinatorul unei scoli de conducere defensiva si pilotaj, a vorbit despre siguranta rutiera, sustinand ca in tara noastra nu exista scoli de soferi, ci scoli care dau numai permise de conducere, scrie a1.ro.
Traficul poate oferi multe surprize neplacute. Chiar si unui sofer experimentat i se poate intampla sa ajunga victima unui accident rutier. Motivele pentru care se poate intampla asa ceva sunt mai multe.

„Statistica arata ca, in toata lumea, peste 95% dintre accidente sunt cauzate de factorul uman. Mereu suntem tentati sa dam vine ori pe drum, ori pe masina, dar cel care conduce poate evita accidentul in 95% din cazuri. La fel de adevarat este ca suntem si agresivi, in Romania. Dar cel mai grav este ca suntem si inconstienti”, a spus "Titi" Aur.

Citeste mai multe pe a1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri