"Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit", a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila, transmite Mediafax.

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu la inceputul acestei saptamani, Sova declarand de aceasta data ca mai trebuie stabilite unele detalii.

"Rezilierea contractului este o chestiune de zile, mai sunt unele detalii de pus la punct in aceasta perioada", a declarat, luni ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova.

Citeste si:

Joi, Sova, a declarat ca luni, 27 mai, va fi reziliat contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania, tot atunci urmand sa fie anuntata si suma pe care o mai are de achitat statul catre constructor.

El a aratat atunci ca sunt discutate ultimele detalii privind rezilierea acordului si ca suma despagubirilor catre Bechtel a fost deja stabilita, urmand sa fie comunicata oficial luni.