Cea de-a treia generatie Mazda3 va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt, iar in octombrie va ajunge in showroom-uri.
Noul concept de conectivitate Mazda va afisa e-mailuri, mesaje sms, Facebook, Twitter si aplicatia Aha, cu zeci de mii de posturi radio bazate pe tehnologie cloud, audio book-uri si altele.

La fel ca si primele doua modele Mazda de noua generatie, Mazda3 beneficiaza de aceleasi linii ale filosofiei de design premiate KODO.

Beneficiind de proportii mai mari decat generatia anterioara, noua Mazda3 prezinta si o interfata om-masina optimizata (HMI). Cele mai importante caracteristici includ Active Driving Display, sistemul Mazda de head-up display.

Noua Mazda3 este totodata al treilea model care integreaza gama completa de tehnologii SKYACTIV. In centrul acestora se afla motoarele pe benzina foarte eficiente care genereaza intre 100 si 165 CP si un diesel de 150 CP. Acestea sunt cuplate la doua cutii de viteze: automata si manuala cu sase rapoarte.

Cel mai important model Mazda a fost lansat in urma cu 10 ani, cand prima generatie a iesit de pe linia de productie din Japonia. Cea de-a doua generatie, mai usoara, mai sigura si mai manevrabila a fost lansata in 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri