Printre optiuni, Duster are acum sistemul MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil in serie.

Duster a primit si un nou motor pe benzina, 1.2 TCe 125 CP.

In partea frontala se remarca noul calandru cu bandouri orizontale cromate si o noua grila a radiatorului, incadrata de blocuri optice redesenate, care integreaza de acum si lumini de zi.

Noile bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, accentueaza caracterul de SUV al masinii. Jantele de aluminiu, cu aspect „dark metal”, de 16”, alaturi de pneurile „Mud and Snow”, dau un plus de dinamism modelului Duster.

Dacia a primit un ajutor de...
Citeste si: Dacia a primit un ajutor de stat pentru cresterea productiei

In partea din spate, noile blocuri optice reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate.

O noua culoare, Gris Comète, este de acum disponibila pentru Duster.

Noua Dacia Duster propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare. Scaunele cu un design nou ofera un plus de confort pasagerilor, in timp ce spatarul banchetei spate a fost ranforsat.

Duster a primit si doua pachete de design, Adventure care include protectii laterale si pentru pasajele rotilor si Off-road care include un set de praguri laterale si un bull bar .

Uzina Dacia de la Mioveni a...
Citeste si: Cate masini a asamblat Uzina Dacia de la Mioveni in primele luni

La interior sunt disponibile noi elemente de protectie, utile in cele mai diverse situatii: o gama de covorase (inclusiv pentru portbagaj), un separator pentru spatiul de bagaje si huse pentru scaune.

In plus, cei care doresc pot comanda noile bare de pavilion transversale, care pot sustine o greutate de pana la 100 kg, precum si o protectie de portbagaj.

Butoanele de actionare a geamurilor electrice sunt pozitionate pe panourile portierelor si dispun de comanda cu impuls pe partea soferului.
Dacia Duster a castigat peste 400 000 de clienti in cei 3 ani de la lansare.

Cititi si Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster.

Dacia a lansat o platforma de...
Citeste si: Dacia a lansat o platforma de vanzari online in Marea Britanie