Compania de curierat DPD Romania, detinuta de grupul francez GeoPost, are in plan anul viitor investitii de 2,5 milioane euro pentru extinderea capacitatii logistice, dezvoltarea si dotarea a doua depozite.

Vizate de investistii sunt hub–ul central din Sibiu, care va avea o suprafata de cca. 4.200 mp, dezvoltat de WDP, si cel din Bucuresti, cu o suprafata de 4.800 mp, al carui dezvoltator este Immofinanz Group.

Depozitul din Bucuresti va fi dotat cu un sistem nou de rutare a coletelor si va beneficia de o noua linie de sortare si transport a coletelor. Capacitatea depozitului din Capitala va permite sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti, si acomodarea a 160 de curieri.

”Extinderea capacitatii depozitelor este esentiala, pe fondul atragerii noilor clienti si a cresterii volumelor de transport ale clientilor existenti. Depozitul din Capitala va fi dotat cu cele mai moderne solutii logistice, este bine pozitionat, in nordul orasului Bucuresti, permitand accesul rapid. Sibiul este oras cheie pentru modelul nostru de business, acolo unde avem hub-ul central”, a declarat Lucian Aldescu, CEO-ul DPD Romania.

In ceea ce priveste hub-ul central al DPD Romania din Sibiu, extinderea acestuia a fost initiata in luna octombrie a acestui an, urmand ca in septembrie, anul viitor, sa poate fi utilizata la capacitate maxima de catre DPD. Depozitul din Sibiu va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleti pe zi.

Citeste si:
DPD: Oamenii comandă într-adevăr mai mult. Au crescut cumpărăturile...
DPD România: Oamenii comandă...

In Romania, DPD se afla in top 3 companii de curierat. Cu o echipa de peste 600 de angajati si francizori si avand acces la o retea europeana de 16.000 de sedii Pickup, DPD Romania livreaza anual 4,8 milioane de colete.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Business-urile curierilor cresc datorită comerțului online
Setari Cookie-uri