Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si cinci drumuri nationale din trei judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, marti, din cauza zapezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, este in continuare inchis tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2, iar pe sectorul Bucuresti - Lehliu este deschisa circulatia, dar vizibilitatea este redusa la aproximativ 100 de metri, din cauza cetii, in unele locuri , conform Mediafax.

In judetul Buzau a fost reluata circulatia pe DN22 Ramnicu Sarat - limita cu judetul Braila pentru toate categoriile de autovehicule, iar in judetul Braila, pentru cele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

In judetul Vaslui a fost redeschis, cu restrictie pentru masinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni - Berezeni - Vetrisoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrisoaia - Husi este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila - Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone. De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blagesti si pe DN11A Barlad (judetul Vaslui) - Podu Turcului (judetul Bacau), pe aceste tronsoane fiind permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone.

Cinci drumuri nationale sunt in continuare inchise: DN3 Ostrov - Baneasa (judetul Constanta); DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (judetul Tulcea) - Harsova (judetul Constanta) si Cataloi - Nicolae Balcescu (judetul Tulcea); DN22 Isaccea - Somova (judetul Tulcea); DN24D limita cu judetul Vaslui - intersectie cu DN26.

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.
Manevrele maritime in porturile Constanta-Nord si Constanta-Sud au fost reluate, in celelalte porturi de la Marea Neagra fiind in continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.Judetul Tulcea este, marti, pana la ora 12.00, sub avertizare de viscol, viteza vantului depasind la rafala 60 de kilometri pe ora, spulberand zapada depusa anterior.

De asemenea, pentru judetele Teleorman si Calarasi a fost emisa a avertizare nowcasting cod galben de ceata, valabila pana la ora 11.00. In aceste zone, ceata reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie a avertizat ca incepand de luni seara vor fi temperaturi extrem de scazute in aproape toata tara. In sudul, estul si centrul tarii vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineata si noaptea va fi ger, cu minime de minus 15 - minus 10 grade.

In Muntenia, Oltenia si sud-estul Transilvaniei se vor inregistra temperaturi de minus 20 de grade. In prima parte a zilei de marti, in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, temporar, vantul va atinge la rafala viteze de 45-50 de kilometri pe ora si, izolat, peste 60 de kilometri pe ora in zona litorala, spulberand zapada depusa in zilele precedente.Vremea se va mentine deosebit de rece, local geroasa noaptea si dimineata, pana in jurul datei de 26 ianuarie.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri