Pentru Romania au fost alocate 6 unitati. Un exemplar Jeep Renegade “Dawn of Justice” va fi expus intre 24 si 31 martie in cinematograful Grand Cinema & more din Baneasa Shopping City.

Jeep Renegade "Dawn of Justice

Jeep Renegade “Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului "Batman v Superman: Dawn of Justice". Spotul video il prezinta pe Ben Affleck, in rolul lui Bruce Wayne, infruntand pericolul pentru a impiedica distrugerea orasului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact in distributia filmului ii asigura o ampla expunere si o alura eroica, demna de capabilitatile sale on-road si off-road.

Editia speciala Jeep Renegade "Dawn of Justice" a fost dezvaluita in cadrul Salonului Auto de la Geneva si se bazeaza pe nivelul de echipare Longitude. Eleganta si misterul sunt accentuate de exteriorul Carbon Black si de multiplele elemente vopsite in negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi si ramele stopurilor. Interiorul abunda in negru si te duce cu gandul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei si manerele usilor contrasteaza puternic cu finisajele in negru lucios si cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu sapte fante.

Jeep Renegade "Dawn of Justice