”Reducerea TVA-ului a generat o crestere a vanzarilor clientilor nostri, iar aceasta modificare a insemnat pentru noi o crestere a volumelor de marfa distribuite de HAVI Logistics“, a precizat managerul care conduce de circa 20 ani filiala locala a grupului HAVI Logistics, scrie Mediafax.

In acest an, compania vrea sa dezvolte noi servicii si sa extinda baza de clienti, concentrandu-se pe o strategie de crestere pe termen lung. „Intotdeauna depunem eforturi pentru a obtine o dezvoltare prin excelenta, aceasta fiind benefica pentru clientii si angajatii nostri.

Consolidarea parteneriatelor cu clientii existenti, extinderea prin atragerea de noi clienti si investitia in dezvoltarea angajatilor nostri sunt principalele directii strategice pe care le avem in vedere in acest an“, a mai spus managerul. Havi Logistics activeaza in circa 27 de tari, are peste 5.700 de angajati si peste 60 de centre de distributie. Cel mai mare client al grupului este lantul de restaurante de tip fast-food McDonald’s.