Clientii din zona de business si expatii care au nevoie de o masina de lux sunt cei vizati de companie. Alpha Cab opereaza exclusiv cu masini marca Mercedes, conform News.ro

“Ideea a venit initial dintr-o nevoie personala care mi-a aratat ca exista o nisa foarte importanta pe piata din Romania. Nu exista pana acum un serviciu de car rental profesionist si organizat, dedicat executivilor si expatilor, un standard cu care ei sunt obisnuiti in oricare alta tara calatoresc sau lucreaza. Am decis astfel sa investesc in domeniu”, a declarat directorul general al Alpha Cab, Valentin Tanasa.

Deocamdata, serviciile Alpha Cab sunt disponibile pentru cei ce locuiesc in Bucuresti si Ilfov, insa exista planuri de extindere si in alte orase mari din Romania precum Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi.

Citeste si:

Alpha Cab isi doreste sa devina un brand de referinta pe acest tip de transport, luand in considerare planul de a ajunge la un parc auto de 50 de masini Mercedes, atat E Class cat si S Class si Vito/Viano.

Reprezentantii companiei apreciaza ca valoarea medie a unei curse va fi de aproximativ 50 lei. Cei care vor folosi serviciile vor putea achita cu cardul online, in aplicatie, cash sau cu cardul in masina. Alpha Cab este o companie cu capital romanesc, infiintata in 2015.