Guvernul francez solicita incepand cu 23 iulie 2016 ca soferii de camion straini, care sunt angajati ai companiilor de transport ale caror curse incep sau se termina pe teritoriul Frantei, sa detina asupra lor dovada (certificat de detasare) ca primesc salariul minim prevazut in Franta.

Fiecare companie care trimite soferi in Franta trebuie sa aiba un reprezentant in Franta. DKV Euro Service poate completa formularele necesare si asigura un reprezentant care sa reprezinte clientii DKV in Franta.

Certificatul de detasare trebuie completat pentru fiecare sofer care trece granita din si spre Franta si care transporta bunuri sau persoane. Aceasta masura nu afecteaza camioanele aflate in tranzit.

Soferul trebuie sa aiba o copie a certificatului de detasare in camion. Alte exemplare (tiparite sau electronice) trebuie depuse la reprezentantul din Franta si la compania unde este angajat soferul. Soferul trebuie, de asemenea, sa aiba asupra sa o copie a contractului de munca si dovada platii salariului.

DKV Euro Service este unul din liderii pietei de servicii din domeniile logistica si transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 60.000 de puncte de acceptanta ale partenerilor multibrand, care ofera servicii de alimentare fara numerar, in baza cardului, la servicii de taxe de drum si recuperarea TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri