Fiecare companie care trimite soferi in Franta trebuie sa aiba un reprezentant in Franta. DKV Euro Service poate completa formularele necesare si asigura un reprezentant care sa reprezinte clientii DKV in Franta.

Certificatul de detasare trebuie completat pentru fiecare sofer care trece granita din si spre Franta si care transporta bunuri sau persoane. Aceasta masura nu afecteaza camioanele aflate in tranzit.

Soferul trebuie sa aiba o copie a certificatului de detasare in camion. Alte exemplare (tiparite sau electronice) trebuie depuse la reprezentantul din Franta si la compania unde este angajat soferul. Soferul trebuie, de asemenea, sa aiba asupra sa o copie a contractului de munca si dovada platii salariului.

DKV Euro Service este unul din liderii pietei de servicii din domeniile logistica si transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 60.000 de puncte de acceptanta ale partenerilor multibrand, care ofera servicii de alimentare fara numerar, in baza cardului, la servicii de taxe de drum si recuperarea TVA.