DPD Romania a investit 1,5 MIL. euro intr-un depozit de 4.800 mp langa Bucuresti

DPD Romania si-a extins capacitatea logistica din Bucuresti, dupa o investitie de 1,5 milioane euro in echiparea cu linii de sortare a unui depozit de 4.800 de metri patrati in centrul logistic LOG.IQ din apropiere de Mogosoaia.

Depozitul DPD permite manipularea si sortarea a 70.000 de colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti pe zi. Numarul de curieri la noul depozit este de 160 de persoane.

" Aceasta extindere are un rol cheie in dezvoltarea business-ului DPD Romania si face parte din strategia de extindere a capacitatii logistice la nivel national, pe care am demarat-o inca de anul trecut. Noul depozit faciliteaza sortarea rapida a unor volume mari de colete si creste fereastra operationala de livrare si colectare in Romania", a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

dpd romania

Compania isi va extinde capacitatea logistica si in Sibiu, unde este localizat si hub-ul central DPD Romania. Depozitul din Sibiu va functiona la capacitate maxima in aceasta toamna si va permite manipularea a 50000 de colete pe zi, respectiv 4000 de paleti pe zi.

Citeste si:
Activitatea curierilor de Paște a fost intensă, precum de Black Friday
Activitatea curierilor de...

Anul acesta, curierii firmei DPD Romania vor fi echipati cu terminale POS mobile pentru a putea astfel accepta platile cu cardul la livrari, introducerea noului sistem urmand sa aiba loc in etape, initial in Bucuresti. DPD Romania a incheiat un parteneriat cu MasterCard si UniCredit Bank pentru introducerea terminalelor POS, UniCredit fiind responsabila de dezvoltarea si implementarea solutiei de acceptare a platilor.

DPD Romania este parte a DPDgroup, lider european in curieratul rutier. In Romania, DPD se afla in top 3 companii de curierat. Cu o echipa de peste 600 de angajati si francizori si avand acces la o retea europeana de 16.000 de sedii Pickup, DPD Romania livreaza anual 7 milioane de colete.

Principalii concurenti ai DPD sunt FAN Courier, Urgent Cargus, DHL, TNT.

Citeste si:
Coletăria.ro vrea să își dubleze numărul de angajați în 2021
Coletăria.ro vrea să își...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri