Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe drumul european 85, intre municipiile Suceava si Falticeni, unde aproximativ 40 de masini, camioane si tractoare se deplaseaza cu viteza redusa in semn de protest fata de scumpirea politelor RCA, scrie News.ro.

Protestul soferilor a inceput la ora 12.00 si se va incheia in jurul orei 15.00, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava, Ionut Epureanu.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera se desfasora cu dificultate pe drumul european 85, intre municipiile Suceava si Falticeni.

Aprozimativ 40 de soferi de camioane, tractoare si autoturisme circula cu viteza redusa in zona, in semn de protest fata de scumpirea politelor RCA, potrivit centrului Infotrafic.

Transportatorii au anuntat ca vor protesta in fiecare prima zi lucratoare a saptamanii, la nivel national, intre orele 10.00 - 12.00, in semn de avertisment, urmand ca in 14 - 15 septembrie sa organizeze un miting de amploare.

Un raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), care supravegheaza si piata asigurarilor, arata ca pretul mediu al unei polite RCA pentru camioanele cu masa mai mare de 16 tone a fost in iulie de 10.704 lei, cu 121% peste nivelul inregistrat in al doilea trimestru din 2015, de 4.843 lei.

Sursa foto: Tom Wang / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri