Locuitorii orasului sucevean Brosteni au plantat flori si copacei chiar in duminica Floriilor in gropile de pe drumul judetean 177 A, Frasin - Puzdra. Localnicii au protestat astfel fata de nepasarea autoritatilor care nu le-au reparat drumul, potrivit Adevarul.

Mai multi cetateni din orasul Brosteni al judetului Suceava au protestat chiar in duminica Floriilor, fata de faptul ca autoritatile judetene nu au reparat drumul 177 A, Frasin – Puzdra, care se afla in administrarea Consiliului Judetean Suceava. Nemultumitii nu au scandat lozinci.

Au preferat sa planteze flori si copacei in gropile care s-au format pe drum. Oamenii le-au adresat mesaje taioase politicienilor care s-au laudat ca au scos tara din noroi, precum si celor care le-au tot promis, in ultimii 20 de anii, ca o sa le repare drumul.

„Doamna Dancila (n.r. premierul Viorica Dancila) a bagat tara in noroi. Asta este Romania. Au bagat tara in noroi si continua sa o bage. Ii rog frumos pe toti guvernantii sa vina sa repare drumul. Mai este unul, Cuc (n.r. Razvan Cuc), care este ministrul Transporturilor. Mai este unul la Suceava, Flutur (n.r. Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava), care vine si promite. El nu are nevoie de drum, pentru ca atunci cand ajunge in varful muntelui, zbora. El nu are nevoie de drum. Daca punem noi, localnicii, mana de la mana ca sa facem drumul, ne amendeaza, te baga in puscarie”, a spus unul dintre participantii la protest.

Daca DJ 177A ar fi practicabil, DN 17 nu ar mai fi la fel de aglomerat ca in prezent, pentru ca drumul judetean ar prelua o parte din trafic. Apoi, drumul care face legatura intre Frasin si Vatra Dornei se afla intr-o zona cu peisaje superbe, trece prin mijlocul padurii si daca ar fi reparat ar duce la dezvoltarea turismului din zona Gura Humorului – Vatra Dornei.

Romanii de pretutindeni...
Citeste si: Ziua Nationala a Romaniei:parade militare si manifestari in toata tara

Sursa foto: Vasile Lungu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat