Olendraru va prelua postul de director industrial pentru regiunea Eurasia, responsabil de performanta industriala si logistica a Grupului Renault in Romania, Turcia si Rusia, scrie News.ro.

Pentru Renault, cea mai mare provocare este piata din Rusia, care in prezent este in scadere, dar care are un potential urias, in timp ce in Romania si Turcia, operatiunile Grupului Renault sunt considerate consolidate si performante.

Christophe Dridi lucreaza din 2009 ca director de productie al uzinei din Casablanca si, ulterior, la uzina din Tanger a grupului Renault.

Citeste si:

Actualul sef al uzinei, Cornel Olendraru, ocupa pozitia de director din 2013, dupa ce a condus departamentul de fabricatie din cadrul uzinei incepand din 2010.

Situata pe platforma industriala de la Mioveni, Uzina Vehicule Dacia asigura productia gamelor Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway si Duster, dar si a modelului Renault Symbol.

Capacitatea maxima de productie a uzinei este de 350.000 de unitati pe an. In mai putin de un minut, o masina iese pe banda de montaj a uzinei.