Cei de la Mercedes-Benz vin cu unele informatii interesante cu privire la anul 2019. An in care vom face cunostinta cu noile modele ale generatiei viitoare AMG A45. Rivalitatea acestui model cu Audi RS3 Sportback este de bun augur pentru noi, specialistii din cadrul diviziei de performanta AMG fiind decisi sa aduca pe piata un model mai puternic decat cel rival.

In momentul actual, gratie faceliftului prezentat in urma cu ceva timp, Mercedes AMG A45 are sub capota o unitate de motorizare cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 381 de cai putere. Orice ar spune unii carcotasi, avem in fata un motor puternic, fara dar si poate. Dar, bineinteles ca se poate si mai bine de atat. Mai ales ca vorbim despre un model care poarta semnatura celor de la divizia de performanta AMG.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri