Masini americane noi la vanzare in Romania gasim in special pe Internet, importate atat de firme care se ocupa cu distributia de masini, cat si de persoane fizice care si le cumpara din pasiuni si apoi le revand. Oferta nu este mare pentru ca masinile americane nu prea au cautare pe piata europeana avand in vedere motorizarile mari, iar taxele pentru a detine aceste masini sunt exorbitante.

Importatorii de masini americane noi prefera sa aduca din State modele SUV sau coupe, pentru ca acestea au un look mai exclusivist si teoretic se vand mai repede.

In segmentul SUV-urilor gasim pe site-urile de anunturi cu masini modele noi sau rulate aduse din America cum ar fi: Cadillac Escalade, Jeep Grand Cherokee, Dodge Ram, Tesla Model X. Romanii mai aduc si pick-up-ul japonez Toyota Tundra, model conceput in special pentru americani.

Oferta de masini americane pe piata din Romania

Toyota Tundra are un motor de 5,6 litri pe benzina care dezvolta 381 CP. Un astfel de exemplar, nou, are un pret de 66.000 euro cu TVA in Romania.

Pretul unui Jeep Grand Cherokee cu motor de 3,6 litri benzina 290 CP este de 58.000 de euro cu TVA, iar al unui Dodge Ram cu motor de 3 litri diesel 240 CP este de 60.000 euro cu TVA.

Citeste si:
IGPR: In mediul online daca ceva este gratis, sunteti marfa de pe raft
IGPR: In mediul online daca...

SUV-ul de mari dimensiuni Cadillac Escalade costa in Romania 90.000 euro cu TVA si vine cu un motor de 6,2 litri benzina 426 CP.

Modelul electric Tesla Model X este si el la vanzare pe Internet de catre o companie din Romania. Pretul este de 150.000 euro pentru Model X 100D.

Din lumea coupe-urilor americane avem exemplare deosebite, cum ar fi un Chevrolet Camaro de 110.000 euro cu un motor de 6,2 litri benzina 620 CP, sau un Chevrolet Corvette cu un motor de 6,2 litri benzina 470 CP la un pret de 67.000 euro.

Chevrolet Corvette

Citeste si:
INS: Rata somajului in Romania a ajuns la 3,9% in septembrie
INS: Rata somajului in...

Noul Ford Mustang adus din State are un motor de 2,3 litri benzina 314 CP si costa 41.000 euro.

Pe piata de masini americane second-hand la vanzare in Romania gasim si modelele Lincoln Navigator sau Lincoln MKZ.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
UE a produs anul trecut lumanari in valoare de 1,638 mld. euro