Mercedes-Benz a prezentat la Stuttgart a treia generatie Sprinter, primul model produs in serie care incorporeaza filozofia adVANce.

Mercedes-Benz Vans trece printr-o transformare, de la producator auto la furnizor de solutii integrate de transport si mobilitate.

Conectivitatea marcheaza un progres major in ceea ce priveste eficienta: datorita hardware-ului de ultima generatie si serviciilor Mercedes PRO connect, noul Sprinter devine parte a Internet of Things. Simplificarea gestionarii flotei si optimizarea comunicarii dintre administratorul flotei si soferi sunt printre inovatiile Sprinter menite sa usureze si sa eficientizeze activitatile cotidiene.

Mercedes-Benz Sprinter

Diferitele variante de caroserie, ampatamente, modularitatea cailor de incarcare si a capacitatii de depozitare, adaptabilitatea la interior si sistemele de infotainment sunt complet adaptabile in functie de tipul de utilizare.

Strategia Mercedes-Benz Vans include electrificarea sistematica a flotelor de companie. Mercedes-Benz eVito, devenit recent disponibil pentru comenzi, va demara procesul de electrificare anul viitor, fiind urmat de eSprinter pe parcursul anului 2019.

"Sprinter este varful de lance al flotei noastre de autovehicule comerciale si defineste viziunea noastra asupra unei solutii integrate de sistem. Asistenta vasta specializata, gradul ridicat de adaptabilitate al autovehiculului si serviciile inovatoare tehnologice adauga valoare si completeaza oferta noului Sprinter. Acesta este primul model al unei noi clase de autovehicule a Mercedes-Benz Vans si raspunde nevoii pietei in materie de hardware inteligent", a declarat Volker Mornhinweg, Head of Mercedes-Benz-Vans.

Noutatile, incluzand solutiile de conectivitate, urmeaza a fi produse in serie pentru prima data cu noul Sprinter, incepand cu primavara anului 2018.

Pentru a treia generatie, fondatorul acestui segment, cel mai bine vandut si totodata cel mai inovator autovehicul comercial usor din segment – Mercedes-Benz Sprinter - a fost reinventat. Optiunile de conectivitate si adaptabilitate, trenurile de rulare electrice silentioase, solutiile individuale de hardware pentru compartimentul de incarcare si aplicabilitatea la nivelul serviciilor de inchiriere auto si carsharing transforma Sprinter in prima solutie de sistem integrata. Introducerea acestor inovatii vine ca raspuns la cererile clientilor si are obiectivul de a sprijini deopotriva administratorii de flote si soferii in activitatea lor cotidiana.

De la lansarea pe piata in 1995, Mercedes-Benz Sprinter a redefinit segmentul autovehiculelor comerciale usoare de mari dimensiuni. In plus, cu vanzari totale de peste 3,3 milioane de unitati de la debut, Sprinter este unul dintre cele mai bine vandute autovehicule comerciale la nivel global si liderul de vanzari la nivel global al diviziei Mercedes-Benz Vans.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri