Bosch face angajari in Romania, la Jucu

Bosch organizeaza, in luna martie, doua evenimente pentru angajari la campusul fabricii Bosch din Jucu, judetul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unitati electronice de control pentru clienti globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistenta la condus si siguranta si confort.

In cadrul Zilei Recrutarii din 17 martie, compania organizeaza interviuri pe loc in vederea recrutarii pentru una din urmatoarele pozitii: operatori asamblare finala, operatori specializati in procese automatizate, operatori roboti industriali, operatori calitate, gestionari si distribuitori de materiale.
Pentru cei interesati sa se alature echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenti la eveniment, compania organizeaza interviuri de angajare in fiecare zi de luni.

Bosch continua campania cu evenimentul Ziua Tehnologiei Automotive, in data de 24 martie, care este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor, dar si celor interesati sa cunoasca activitatea fabricii Bosch Cluj. Acestia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrica si unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei. De asemenea, specialistii in resurse umane prezenti la eveniment vor oferi consultanta si informatii celor interesati de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare si de calitate, inginer electronist, specialisti in data Mining si Industrie 4.0, tehnicieni in electronica, electromecanica, testare electrica si tehnicieni de proces, dar si de pozitii in domeniul financiar si contabil, resurse umane sau logistica.

Bosch lanseaza in premiera la Cluj un program nou dedicat viitorilor ingineri. In cadrul acestui program sunt disponibile in prezent zece locuri pentru studentii pasionati de inginerie, care au terminat sau urmeaza sa termine anul acesta studiile universitare si doresc sa opteze pentru un program intensiv de invatare de 18-24 de luni pentru a deveni expert intr-una din ariile tehnice ale fabricii.

In acelasi timp, Bosch sustine tinerii absolventi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri si Working Student, un program de internship platit in care sunt implicati peste 350 de studenti.

Citeste si:
Bosch deschide o fabrică de plăcuțe semiconductoare la Dresda
Bosch deschide o fabrică de...

Concomitent, Bosch continua investitia in educatie prin lansarea, in 2017, a unui program de masterat cu o programa innoita si stagii de practica, in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Bosch isi asuma o responsabilitate deosebita si in ceea ce priveste formarea angajatilor sai. Astfel, in octombrie 2017, compania a inaugurat un nou Centru de Training modern in campusul Bosch din Cluj pentru pregatirea elevilor in sistemul educational dual si dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor. O echipa dedicata de specialisti va sustine pana la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atat pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice ale angajatilor Bosch, cat si programe speciale de dezvoltare personala si leadership. Angajatii Bosch din Cluj beneficiaza de transport zilnic gratuit organizat de catre companie.

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si numara peste 5.000 de angajati in patru entitati. In anul 2016, Bosch a inregistrat un volum de vanzari de 332 milioane de euro pe piata din Romania. Pe langa centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj si unitatile sale de productie pentru Solutii de mobilitate din Cluj si din Blaj, Bosch mai opereaza si o unitate de productie de tehnica liniara, localizata de asemenea in Blaj, precum si un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in Timisoara. In Bucuresti, Bosch opereaza un birou de vanzari pentru produsele diviziilor Solutii de mobilitate, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru constructii si energie. In plus, o filiala a BSH Hausgerate GmbH, activa pe piata electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, in capitala tarii.

Citeste si:
ZF planifică să își extindă Centrul Tech din Timișoara
ZF planifică să își extindă...
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri