In cadrul Zilei Recrutarii din 17 martie, compania organizeaza interviuri pe loc in vederea recrutarii pentru una din urmatoarele pozitii: operatori asamblare finala, operatori specializati in procese automatizate, operatori roboti industriali, operatori calitate, gestionari si distribuitori de materiale.

Pentru cei interesati sa se alature echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenti la eveniment, compania organizeaza interviuri de angajare in fiecare zi de luni.

Bosch continua campania cu evenimentul Ziua Tehnologiei Automotive, in data de 24 martie, care este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor, dar si celor interesati sa cunoasca activitatea fabricii Bosch Cluj. Acestia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrica si unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei. De asemenea, specialistii in resurse umane prezenti la eveniment vor oferi consultanta si informatii celor interesati de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare si de calitate, inginer electronist, specialisti in data Mining si Industrie 4.0, tehnicieni in electronica, electromecanica, testare electrica si tehnicieni de proces, dar si de pozitii in domeniul financiar si contabil, resurse umane sau logistica.

Bosch lanseaza in premiera la Cluj un program nou dedicat viitorilor ingineri. In cadrul acestui program sunt disponibile in prezent zece locuri pentru studentii pasionati de inginerie, care au terminat sau urmeaza sa termine anul acesta studiile universitare si doresc sa opteze pentru un program intensiv de invatare de 18-24 de luni pentru a deveni expert intr-una din ariile tehnice ale fabricii.