Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat procedurile de achizitie publica pentru studiile de fezabilitate destinate modernizarii Transfagarasanului (DN 7C) si a drumului de legatura dintre autostrada A1 si DN 7, scrie Transport Times.

Pentru Transfagarasan, contractului de servicii lansat in licitatie consta in realizarea "Expertizei Tehnice, a Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Reabilitarea/Modernizarea DN 7C km 44 - km 117".

Valoarea estimata fara TVA a contractului este cuprinsa in intervalul 4,89 mil. lei - 5,78 mil. lei. Valoarea minima reprezinta valoarea estimata a procedurii de achizitie, in functie de care se va elabora si evalua oferta, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata a procedurii si valoarea posibilelor suplimentari.

Potrivit anuntului de participare, "autoritatea contractanta opteaza pentru achizitionarea ulterioara de noi servicii similare de la ofertantul a carui oferta va fi declarata castigatoare, in cadrul prezentei proceduri de achizitie publica, in cuantum de 889.375,15 lei fara TVA".

CNAIR solicita o garantia de participare in cuantum de 44.000 lei, iar ofertantul declarat castigator va constitui o garantie de buna executie a contractului, in cuantum de 10 % din valoarea contractului, fara TVA, in termen de 5 zile lucratoare de la data semnarii.

Citeste si:
Sistemul de transfuzii din Romania va fi modernizat cu ajutorul CE
Sistemul de transfuzii...

Proiectul este finantat din fonduri europene nerambursabile aferente cadrului financiar 2014–2020.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 iulie 2018. Ofertele vor fi deschise in ziua de 28 decembrie 2018.

Cel de-al doilea contract se refera la revizuirea/actualizarea Studiului de Fezabilitate si Elaborarea Proiectului Tehnic pentru „Drumul de legatura intre A1 si DN 7 (DJ 711 A)", care va fi largit la 4 benzi de circulatie.

Valoarea estimata fara TVA a contractului este cuprinsa in intervalul 1,8 mil. lei - 2,1 mil. lei. Valoarea minima reprezinta valoarea estimata a procedurii de achizitie, in functie de care se va elabora si evalua oferta, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata a procedurii si valoarea posibilelor suplimentari.

Citeste si:
Circulatia rutiera va fi inchisa sambata pe Transfagarasan
Circulatia rutiera se inchide...

Potrivit anuntului de participare, "autoritatea contractanta opteaza pentru achizitionarea ulterioara de noi servicii similare de la ofertantul a carui oferta va fi declarata castigatoare, in cadrul prezentei proceduri de achizitie publica, in cuantum de 327.130,48 lei fara TVA".

Durata contractului este de 22 de luni de la data atribuirii. Si acest contract este finantat din fonduri europene nerambursabile aferente cadrului financiar 2014–2020.

Sursa foto: Photo by Takefreebies on Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Autostrada Orastie-Sibiu are NOI probleme: Viteza redusa la 60 km/h