Din 2025, vom putea conduce orice Volvo. Suedezii vor sa platim o rata lunara si sa conducem toata gama

Volvo are in plan, ca pana in 2025, jumatate dintre masinile noi comercializate sa fie electrice, iar in locul unei tranzactii clasice jumatate dintre masinile vandute sa fie pe baza de abonament, ceea ce va permite clientilor sa plateasca o rata lunara si sa conduca mai multe modele.

"Asteptarile clientilor nostri se schimba rapid. Iar acest lucru inseamna ca si Volvo Cars se schimba rapid. Aceste initiative vor ajuta la transformarea Volvo intr-un furnizor direct de servicii pentru consumatori", a declarat Hakan Samuelsson, presedinte si director executiv.

Volvo spune ca un client va plati o rata lunara care va include revizii, asigurari, si va putea conduce mereu modele noi. Noile modele Polestar vor fi vandute numai in acest fel.

Compania se asteapta sa isi faca peste 5 milioane de relatii directe cu consumatorii pana la mijlocul deceniului urmator, creand noi surse de venituri recurente. Acest lucru va oferi companiei un potential mult mai mare de a dezvolta servicii conexe si alte servicii pentru clienti.

Toate noile modele Volvo lansate incepand cu 2019 vor fi disponibile fie in varianta hibrid si motor pe benzina, fie hibrid plug-in si motor pe benzina, fie vehicul full electric.

Citeste si:
Volvo a prezentat C40 Recharge, cel de-al doilea model electric suedez
Volvo a prezentat C40...

Volvo va demara in toamna productia noului sedan de dimensiuni medii S60, cu o gama de motoare pe benzina cu patru cilindri Drive-E, dar si cele doua versiuni plug-in hibid cu motor pe benzina. Versiunile mild hybrid vor fi disponibile incepand de anul viitor. Productia noului S60 va demara in Charleston, Carolina de Sud.

Autoturismele Volvo sunt prezente pe piata din anul 1927. Anul trecut, vanzarile au depasit 570.000 de autoturisme la nivel mondial, in aproximativ 100 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri