Modpack Group, cea mai mare companie romaneasca de relocari industriale, transport multimodal, ambalare si export, deschide un birou in Statele Unite ale Americii, unde va investi un milion de euro.

Directorul executiv al companiei Modpack Group a participat la summitul SelectUSA din Washington DC in vederea alaturarii la o retea prospera de companii de top, ca parte a strategiei de expansiune globala.

Industria logistica si de transport din Statele Unite este o piata extrem de competitiva. Cheltuielile din industria logistica si de transport din S.U.A. au totalizat 1,48 trilioane dolari in 2015 si au reprezentat 8% din produsul intern brut anual (PIB). Prin investitiile in acest sector, firmele multinationale se pozitioneaza pentru a facilita mai bine fluxul de marfuri pe cea mai mare piata de consum din lume.

„Investitia in America de Nord, ca parte a strategiei de crestere continua a Modpack, este o oportunitate fantastica pentru firmele multinationale si interne sa beneficieze de experienta si expertiza noastra. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate si aici, putem continua sa sustinem baza noastra globala de clienti si, in paralel, sa patrundem pe noi piete si sa ajungem la mai multi clienti”, a declarat directorul executiv al Grupului Modpack, Valentin Malaescu.

Grupul Modpack este prezent pe piata romaneasca / europeana din 2007, unde a obtinut rapid o pozitie de lider. Compania ofera servicii ca furnizor unic in teritorii noi din Europa si din lume, facand investitii semnificative in viitorul companiei si al angajatilor sai. Produsele si serviciile Grupului Modpack au aplicatii in toate sectoarele industriale si sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

Citeste si:
Modpack, investitie de circa doua MIL. euro la Oradea
Modpack, investitie de circa...

Sursa: Pixabay


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară
Setari Cookie-uri