Modpack, investitie de circa doua MIL. euro la Oradea intr-un centru logistic

Modpack, unul dintre cei mai mari jucatori din Romania pe piata de ambalari industriale de relocare, care detine o cota de piata de 15%, va inaugura anul viitor un centru logistic in Oradea, in urma unei investitii de pana la doua milioane de euro.

Noul depozit din Oradea va avea o suprafata de 5-6.000 mp si va dubla capacitatea de stocare a Modpack Group.

"Anul viitor, in vara sau spre sfarsitul anului vom inaugura locatia din Oradea. Investitia este de 1-2 milioane euro", spune Valentin Malaescu, directorul executiv al Grupului Modpack.

In prezent, Modpack detine un depozit de 5.000 metri patrati in Ploiesti si unul de 1.000 metri patrati in Cluj.

Modpack mai are sedii in Cehia, UK, iar in prima jumatate a anului viitor vrea sa deschida primul birou in SUA.

Citeste si:
Modpack: Piata de packaging din Romania se ridica la 20 MIL. euro
Valentin Malaescu, Modpack:...

Compania estimeaza o cifra de afaceri de 6 milioane euro anul acesta, serviciile de packaging reprezentand jumatate din aceasta valoare, circa 3 milioane de euro.

Grupul Modpack este prezent pe piata romaneasca / europeana din 2007, unde a obtinut rapid o pozitie de lider. Produsele si serviciile companiei au aplicatii in toate sectoarele industriale si sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

Modpack Group, companie romaneasca de relocari industriale, transport multimodal, ambalare si export, ofera servicii ca furnizor unic in teritorii noi din Europa si din lume, facand investitii semnificative in viitorul companiei si al angajatilor sai. Compania are 110 angajati.

Citeste si:
DPD România deschide un nou depozit la Bragadiru și angajează 300...
DPD România deschide un nou...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri