Modpack Group, companie romaneasca de relocari industriale, transport multimodal, ambalare si export, a transportat 35 de tone de echipament agabaritic din Ploiesti in Jakarta, adaptand solutia de ambalare la transportul aerian.

„Am reusit sa transportam 35 de tone de echipament agabaritic din Ploiesti in Jakarta. Acest lucru a fost posibil prin optimizarea coletelor, adaptand solutia de ambalare la transportul aerian si in plus am reusit sa reducerem costurile la jumatate. De asemenea, am transportat si un echipament petrolier de 21 de metri lungime, inaltime 6 metri si latime 6 metri, fiind cel mai mare ca dimensiune”, a declarat Valentin Malaescu, unul dintre fondatorii companiei.

Dintre clientii Modpack, 90% sunt firme multinationale, avand puncte de lucru in Europa sau America.

Modpack a reusit sa relocheze (demontare/montare) 10.000 mp de echipamente pentru o companie de top din industia FMCG, aceasta fiind o mica parte dintre miile de operatiuni pe care le desfasoara.

„Primim un numar din ce in ce mai mare de solicitari din partea companiilor la nivel international. Astfel, livram in mod constant diverse incarcaturi, iar recent am ambalat si transportat o linie de productie pentru o companie din industria FMCG, iar pentru o companie din sectorul agricol am realizat un transport transaltantic al unei linii de productie pe ruta Romania – Mexic”, mai spune Valentin Malaescu.

Citeste si:
Modpack, investitie de circa doua MIL. euro la Oradea
Modpack, investitie de circa...

Compania a inregistrat in primul semestru din 2018 o crestere de 20% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent. Cresterea se datoreaza investitiilor din anii precedenti in echipamente si tehnologii, dar si a unor noi proiecte desfasurate la nivel local si international.

“In mare parte rezultatele s-au datorat serviciilor integrate, a serviciilor de tip One Stop Shop, dar si in urma investitilor pe care le-am facut atat la nivel local, cat si international. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate reusim sa sustinem baza noastra globala de clienti si, in paralel, sa patrundem pe noi piete”, a adaugat Valentin Malaescu.

Compania romaneasca Modpack Group a crescut rapid, intr-o piata in care concurenta este acerba. Impulsul de comenzi a venit insa dinspre firmele straine care au devenit si cei mai importanti clienti.

Grupul Modpack ofera servicii ca furnizor unic in teritorii noi din Europa si din lume, facand investitii semnificative in viitorul companiei si al angajatilor sai. Produsele si serviciile Grupului Modpack se pot aplica in toate sectoarele industriale si sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

Citeste si:
JLL: O treime din cerere in T1 a venit din relocari in birouri moderne
JLL: Peste 30% din cererea de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
UNTRR cere ridicarea restricției pe DN1 pentru vehiculele cu masă mare
Setari Cookie-uri