DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa si unul dintre liderii pietei in Romania, a ajuns sa detina 15% din piata cardurilor de combustibil.

Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 289 de milioane de euro, in crestere cu 24,5% fata de anul precedent. In comparatie cu 2016 si baza de clienti pentru Romania a inregistrat o crestere de doua cifre.

„Anul acesta DKV aniverseaza 10 ani in Romania. Este un deceniu de crestere constanta pentru DKV, atat din perspectiva cifrei de afaceri, cat si a portofoliului de clienti si a echipei. Pe langa faptul ca extindem permanent reteaua de acceptanta a DKV Card, incepand cu 2017 am acordat o atentie speciala digitalizarii DKV. Am alocat investitii semnificative pentru acest program in directa legatura cu un alt proiect de referinta pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum in mai multe tari europene, fara a necesita reconfigurare. DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platforma inovatoare creata de DKV, deja premiata in cadrul unui eveniment care rasplateste proiectele digitale in Germania. Ii indemn pe toti clientii sa comande deja aparatul care le va aduce beneficii extinse chiar din aceasta toamna”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Un alt proiect important pentru prima parte a anului 2018 a fost taxa de drum din Slovenia, tara care a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo, incepand cu 1 aprilie. Ca de obicei, DKV a asigurat suport pentru clientii sai inca de anul trecut pentru a facilita o tranzitie usoara si lipsita de griji la noul mod de calcul. Dar cel mai important proiect destinat taxelor de drum ramane DKV Box Europe, pentru care etapa de comanda este in plina desfasurare, urmand ca din toamna sa devina utilizabil pentru Belgia, iar ulterior pentru tari precum Germania, Austria, Franta, Spania, Portugalia si Italia.

Reteaua de acceptanta DKV, cea mai mare din Europa a unui furnizor independent, este in continua dezvoltare, iar anul acesta pune la dispozitia clientilor peste 70.000 de puncte de acceptanta in 42 de tari europene. In Romania, clientii DKV pot beneficia de o retea locala extinsa, de peste 700 de statii (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc.).

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii si a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fara numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanta pe diferite piete si pana la decontarea taxei de drum si a taxei pe valoarea adaugata, DKV ofera un spectru larg de servicii pentru optimizarea si managementul flotei comerciale in intreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 930 de angajati. In anul 2017, grupul a realizat o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 170.000 de clienti utilizeaza 3,1 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri