Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 289 de milioane de euro, in crestere cu 24,5% fata de anul precedent. In comparatie cu 2016 si baza de clienti pentru Romania a inregistrat o crestere de doua cifre.

„Anul acesta DKV aniverseaza 10 ani in Romania. Este un deceniu de crestere constanta pentru DKV, atat din perspectiva cifrei de afaceri, cat si a portofoliului de clienti si a echipei. Pe langa faptul ca extindem permanent reteaua de acceptanta a DKV Card, incepand cu 2017 am acordat o atentie speciala digitalizarii DKV. Am alocat investitii semnificative pentru acest program in directa legatura cu un alt proiect de referinta pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum in mai multe tari europene, fara a necesita reconfigurare. DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platforma inovatoare creata de DKV, deja premiata in cadrul unui eveniment care rasplateste proiectele digitale in Germania. Ii indemn pe toti clientii sa comande deja aparatul care le va aduce beneficii extinse chiar din aceasta toamna”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont