DKV Euro Service ofera optiunea decontarii taxei de drum pentru camioane din Serbia in varianta post-pay, incepand cu 1 octombrie 2019.

Soferii vor putea utiliza benzile cu acces rapid si nu vor mai fi nevoiti sa isi intrerupa cursa. Decontarea se face electronic, ulterior. Pana in prezent, costurile pentru taxa de drum erau platite inainte de cursa.

Utilizatorii vor intra in posesia aparatului de bord post-pay in Serbia, la trecerea granitei. Trebuie doar sa prezinte cardul DKV si certificatul de inmatriculare al vehiculului, iar soferul primeste aparatul de bord care va fi configurat individual pentru fiecare client la fata locului. Incepand cu acea data, toate tranzactiile pentru taxa de drum, realizate de catre client in Serbia, vor fi inregistrate prin intermediul aparatului de bord si vor fi facturate lunar de catre DKV.

Din punct de vedere logistic, Serbia reprezinta o tara importanta de tranzit. Transportatorii care activeaza la nivel international tranziteaza statul balcanic daca au traseu, de exemplu, din Turcia, Grecia, Bulgaria, Romania sau Ungaria spre Europa Centrala si de Nord, sau din Rusia spre Europa de sud.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand peste 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. In prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV si unitati on-board la peste 200.000 de clienti. In anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oara. Consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de servic.

Citeste si:
DKV achiziționează un furnizor de software pentru încărcarea...
DKV achiziționează un...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri