BMW lanseaza "abonamentul" cu schimbare si utilizare nelimitata de automobil

BMW lanseaza „abonamentul” cu schimbare si utilizare nelimitata de automobil in SUA. Inregistrarea este deschisa acum, livrarile automobilelor vor incepe in cateva saptamani.

Noul nivel Icon, cu un pret lunar de 1.099 de dolari, permite clientilor sa conduca de la modele traditionale precum BMW Seria 3 pana la modele Sports Activity Vehicle noi precum BMW X2. Nivelul Icon include schimbari nelimitate, intretinere a automobilului, asigurare si Asistenta Rutiera BMW.

Nivelurile BMW M si Legend, care au fost disponibile odata cu lansarea programului Access by BMW in aprilie 2018, continua sa evolueze. Acum, membrii pot alege nu numai automobile din nivelul lor de abonament, ci si din oricare nivel inferior. Membrii nivelului BMW M pot solicita automobile din nivelurile Legend si Icon, in timp ce membrii Legend vor putea accesa modele de la Icon.

Nivelul BMW M, care include modele precum BMW M4 Cabriolet, noul BMW M5, BMW M6 Cabriolet si BMW X6 M, are acum un tarif lunar de 2.699 de dolari (fata de 3.700 $/luna cat era anterior).

Nivelul Legend, care include modele precum BMW Seria 4, BMW Seria 5, BMW X5 si BMW M2, are acum un tarif lunar de 1.399 de dolari pe luna (comparativ cu 2.000 $/luna anterior).

Citeste si:
Primul SUV electric BMW poate fi comandat în România din septembrie
Primul SUV electric BMW poate...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Noul nivel Icon include modele precum BMW 330i, modelul plug-in hybrid BMW 330e, modelul electric BMW i3, BMW X2 si BMW M240i Cabriolet. Are un tarif lunar de 1.099 de dolari.

Access by BMW este sustinut de Clutch Technologies. „Access by BMW" este primul serviciu de abonamente pentru automobile oferit de BMW. Tot in acest an, in aprilie, a fost demarat si un program pilot in Marea Britanie, cu servicii similare, in parteneriat cu compania Drover.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri