Volkswagen a expus noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul marcii, in Concept Store-ul din Plaza Romania, la o luna de la prezentarea oficiala in Amsterdam, Shanghai si Sao Paolo.

Incepand cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus in mall-ul Plaza Romania, in Concept Store-ul detinut aici de marca de origine germana. Cu aceasta ocazie se lanseaza si vanzarile exclusiv online pentru acest model.

Romanii vor putea opta pentru editia speciala T-Cross First Edition, care cuprinde pachete de siguranta precum Blind Spot Plus si Rear Traffic Allert, sisteme de asistenta precum Front Assist si Lane Assist dar si pachete de conectivitate cum ar fi CarNet Guide & Inform si App Connect.

T-Cross completeaza portofoliul Volkswagen la categoria SUV, alaturandu-se modelelor deja consacrate Tiguan, T-Roc sau Touareg. In 2020 la aceasta lista se va adauga primul SUV Volkswagen 100% electric, respectiv ID. CROZZ.

„Romania este una dintre cele mai importante piete Volkswagen pe segmentul SUV. Ne bucura sa putem prezenta acest model intr-un spatiu eminamente urban, respectiv un mall dintr-un cartier important din Capitala. Reusim sa aducem, asa cum am promis, in Concept Store-ul din Plaza Romania un model aparte, foarte important in strategia de dezvoltare a grupului”, mentioneaza Bogdan Florea, Brand Manager Volskwagen.

Incepand cu data de 4 decembrie Volkswagen va initia vanzarea exclusiv online pentru 100 de unitati T-Cross First Edition. Acest model editie speciala va fi disponibil doar online, intr-o singura configuratie. Lansarea oficiala a modelului T-Cross pe piata din Romania va avea loc in luna aprilie 2019.

T-Cross este primul SUV de talie mica al marcii, fiind mai scurt decat T-Roc si mai compact decat Tiguan. Modelul crossover urban redefineste standardele in cadrul clasei sale, devenind insotitorul ideal in cotidian, dar si mai departe. T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite ca puntea frontala sa fie pozitionata foarte in fata. La o lungime totala de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creeaza conditiile necesare unui interior generos, cu suficient spatiu pentru cinci persoane. Noul T-Cross este dotat in echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenta pentru sofer, care pana in prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare.

La inceputul lunii noiembrie Volkswagen a inaugurat primul concept store auto din Romania amplasat la parterul mall-ului Plaza Romania din Bucuresti. Vizitatorii centrului comercial au aici parte de o experienta unica interactiva intr-un magazin dotat la cele mai inalte standarde tehnologice. Clientii interesati sa vada noul T-Cross au acces in Concept Store si la o zona digitala, zone de accesorii sau de realitate virtuala. Doar in prima luna de activitate, Concept Store-ul a inregistrat vanzari in valoare de circa 70.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri