Volkswagen T-Cross si Passat facelift sunt noutatile marcii germane, care vor ajunge in Romania anul acesta. T-Cross a fost expus in Concept Store-ul din mall-ul Plaza Romania in decembrie.

Primele 100 exemplare VW T-Cross au putut fi comandate online in editia limitata First Edition. Lansarea oficiala a modelului T-Cross pe piata din Romania va avea loc in luna aprilie 2019. T-Cross este primul SUV de talie mica al marcii, fiind mai scurt decat T-Roc si mai compact decat Tiguan.

T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite ca puntea frontala sa fie pozitionata foarte in fata. La o lungime totala de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creeaza conditiile necesare unui interior generos, cu suficient spatiu pentru cinci persoane.

Volkswagen Passat facelift

Sedanul de segment D va primi o serie de modificarii la nivelul grilei frontale ai al blocurilor optice, dar si la prizele de aer. In partea din spate, modelul facelift a primit stopuri LED.

Volkswagen Passat facelift va primi si o versiune plug-in hybrid, care va avea motorul turbo pe benzina de 1,4 litri 156 CP impreuna cu un motor electric de 115 CP. Puterea totala a hibridului va fi de peste 200 CP. Autonomia in modul electric va fi de 70 km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri