Hodlmayr Logistics Romania va transporta anul acesta vehiculele importate de Toyota Romania si va asigura depozitarea acestora si distribuirea la nivel national. Volumul total anual de vehicule rulate in cadrul acestui proiect este de 15.000 unitati.

„Este o realizare importanta, care vine in urma investitiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum si a depozitului nostru de autovehicule. Acum ii putem oferi noului nostru client, Toyota Romania, o suprafata de depozitare de 120.000 mp si, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule", spune Tamer Sen, General Manager Hodlmayr Logistics Romania.

Hodlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, avand peste 200 de angajati. Flota de vehicule este compusa din peste 100 transportoare speciale.

Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru cca. 5000 vehicule si asigura - pe langa solutiile de transport, si lucrari de service si imbunatatire si asigurare a calitatii. In 2018, cifra de afaceri a filialei Hodlmayr din tara noastra a fost de 25 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri