Hödlmayr Logistics Romania a investit 400.000 de euro în transportul multimodal. Conceptele de transport multimodal presupun antrenarea mai multor mijloace de transport în cadrul fiecărui proces de livrare, cu scopul clar de a găsi mereu cea mai bună opțiune de deplasare între punctul de plecare și cel de destinație.

„În acest fel putem continua optimizarea timpilor de livrare, putem reduce costurile și aduce o contribuție valoroasă pentru protecția mediului,“ spune Tamer Sen, Director al Hödlmayr Logistics Romania.

Un alt avantaj de care beneficiază Hödlmayr este reprezentat de independența obținută în urma dezvoltării propriilor mijloace de operare și conexiunilor feroviare.

„Pe lângă transportatoarele speciale de vehicule, deținem, de puțin timp, chiar conexiuni feroviare proprii, direct la punctul de operare al firmei. În colaborare cu parteneri de încredere, putem garanta desfășurarea proceselor de livrare în mod continuu, fără să întâmpinăm obstacole. În prezent sunt transportate săptămânal 1.500 de vehicule,“ mai spune Tamer Sen.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent 210 angajați. Flota totală de vehicule este compusă din 100 de transportoare speciale. Locația din Bascov include o capacitate de garare pentru cca. 3.000 de vehicule. Cifra de afaceri a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul 2019 la 33 milioane de euro.

Sursa foto: Hödlmayr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri