Hodlmayr Logistics Romania va livra toate masinile Dacia comandate de germani

Hodlmayr Logistics Romania, operator de logistica de transport auto, va livra toate autovehiculele fabricate de Dacia la Mioveni catre dealerii din Germania. Volumul este de aproximativ 22.000 de vehicule pe an, ceea ce inseamna pana la 450 de unitati distribuite pe saptamana.

"Conceptele noastre multimodale ne asigura tot mai frecvent un avantaj competitiv decisiv in cadrul grupului", a declarat CEO-ul Hodlmayr, Johannes Hodlmayr.

In 2010, Hodlmayr International a semnat cu Dacia un contract de transport si distribuitie a 56.000 de masini ale producatorului detinut de Renault catre 7 tari, printre care Austria, Belgia, Luxemburg, Franta (zona de Nord- Lille, Nancy), Serbia, Muntenegru.

De asememea, o parte dintre masini au ajuns in teritorii aflate sub suveranitate franceza (France d'outre-mer), prin intermediul porturilor Antwerp, Zeebrugge si Amsterdam.

Hodlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, numarand in prezent peste 200 de angajati. Flota de vehicule este compusa din peste 100 de transportoare speciale.

Citeste si:
Hodlmayr va transporta 15000 de masini pentru Toyota Romania in 2019
Hodlmayr va transporta 15.000...

Sediul din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca. 5.000 vehicule. Cifra de vanzari a filialei Hodlmayr s-a ridicat in anul precedent, la 21 milioane euro.

Die Hodlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internationala din Schwertberg (Austria) specializata in logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru intreg lantul de aprovizionare - de la preluarea vehiculelor din fabrica / portul de intrare, pana la livrarea catre dealerii auto / proprietarii de flote. Sunt livrate anual cca. 1,75 milioane vehicule. In total, grupul dispune de peste 800 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare si o suprafata de depozitare de cca.1,3 milioane metri patrati pentru cca. 55.000 vehicule. Cifra de afaceri a societatii s-a ridicat in anul precedent la 285 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Circulaţie intensă pe DN 1 către Valea Prahovei. Urmează A2 !
Setari Cookie-uri