Hodlmayr Logistics Romania, operator de logistica de transport auto, va livra toate autovehiculele fabricate de Dacia la Mioveni catre dealerii din Germania. Volumul este de aproximativ 22.000 de vehicule pe an, ceea ce inseamna pana la 450 de unitati distribuite pe saptamana.

"Conceptele noastre multimodale ne asigura tot mai frecvent un avantaj competitiv decisiv in cadrul grupului", a declarat CEO-ul Hodlmayr, Johannes Hodlmayr.

In 2010, Hodlmayr International a semnat cu Dacia un contract de transport si distribuitie a 56.000 de masini ale producatorului detinut de Renault catre 7 tari, printre care Austria, Belgia, Luxemburg, Franta (zona de Nord- Lille, Nancy), Serbia, Muntenegru.

De asememea, o parte dintre masini au ajuns in teritorii aflate sub suveranitate franceza (France d'outre-mer), prin intermediul porturilor Antwerp, Zeebrugge si Amsterdam.

Hodlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, numarand in prezent peste 200 de angajati. Flota de vehicule este compusa din peste 100 de transportoare speciale.

Sediul din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca. 5.000 vehicule. Cifra de vanzari a filialei Hodlmayr s-a ridicat in anul precedent, la 21 milioane euro.

Die Hodlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internationala din Schwertberg (Austria) specializata in logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru intreg lantul de aprovizionare - de la preluarea vehiculelor din fabrica / portul de intrare, pana la livrarea catre dealerii auto / proprietarii de flote. Sunt livrate anual cca. 1,75 milioane vehicule. In total, grupul dispune de peste 800 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare si o suprafata de depozitare de cca.1,3 milioane metri patrati pentru cca. 55.000 vehicule. Cifra de afaceri a societatii s-a ridicat in anul precedent la 285 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri