Varianta ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, in conditiile in care stadiul lucrarilor este de 20%, la doua luni de la demararea lucrarilor, potrivit ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, informeaza Agerpres.

"Finalizam Varianta Ocolitoare Bacau inainte de termenul stabilit in contract! Am verificat lucrarile la "Varianta Ocolitoare Bacau" si am constatat ca stadiul fizic este de 20%, in conditiile in care constructorul a inceput lucrarile in urma cu 2 luni. O mobilizare exemplara! Chiar daca vremea nu este optima pentru lucrari pe santier, am vazut ca utilajele si muncitorii sunt pe teren si isi fac treaba. O astfel de mobilizare astept din partea tuturor constructorilor care au contracte cu statul roman.
Sa-si respecte angajamentul, sa lucreze cu seriozitate, sa se incadreze in termenul stabilit si sa-si plateasca subcontractorii romani!", a scris Cuc pe pagina sa de Facebook.

El a anuntat ca sambata a fost lansata si licitatia pentru Autostrada Bacau - Brasov, pentru proiectul tehnic si studiul de fezabilitate.

"Autostrada Bacau - Brasov intra in linie dreapta, iar Guvernul PSD merge mai departe cu investitiile in infrastructura!", a mai scris ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor:...
Citeste si: Contractul lotului 2 al autostrazii Sebes-Turda ar putea fi reziliat

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cuc: Autostrada dintre Rasnov si Cristian chiar se face