Pretul Renault Zoe a fluctuat in aprilie in functie de nivelul poluarii din Bucuresti - VIDEO

Renault a promovat in aprilie modelul 100% electric Zoe printr-o reclama stradala al carui pret se modifica la cateva minute, fiind generat pe loc de nivelul poluarii din Bucuresti, scrie adage.com.

Renault a incurajat romanii sa cumpere modelul electric Zoe folosind un panou digital "DisCO2unt Billboard," amplasat in zona Unirii, prin care pretul acestei masini se schimba la fiecare 6 minute, in functie de nivelul poluarii.

Desi s-a spus ca panoul digital reducea pretul modelului Renault Zoe cu cat crestea nivelul de poluare, in realitate pretul nu a coborat sub 17.999 euro cu TVA, cat este si in prezent prin programul Rabla Plus, deci a fost doar o reclama.

Oricine putea comanda un Renault Zoe la pretul "redus" din acel moment, folosind un smartphone. Dupa aceea, trebuia sa mearga la un dealer al marcii franceze. Acest joc al pretului versus poluare il gasiti pe e-zoe.ro, unde masina este mai scumpa decat pe site-ul renault.ro.

Citeste si:
Flota SPARK din București va ajunge la peste 500 de mașini electrice
Flota SPARK din București va...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Se spunea ca panoul cu afisaj este conectat la senzorii de poluare amplasati in zone cu trafic ridicat din Bucuresti, fiind creat un algoritm personalizat, care a redus pretul pentru a corespunde nivelurilor de poluare in orice moment al zilei.

Potrivit TomTom Traffic Index, Bucurestiul este una dintre cele mai poluate capitale din Europa si orasul cel mai aglomerat de pe continentul european.

Campania, care a avut loc in luna aprilie, a vizat numerosii romani care au renuntat la achizitionarea unei masini electrice.

Citeste si:
Fiat Chrysler recheamă 1 MILION de mașini care poluează peste limite
Fiat Chrysler recheamă 1...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri