Tiriac Auto are un nou CEO incepand din luna iunie, pe Marius Marian, care lucreaza in cadrul grupului inca din 2003.

Timp de doi ani Marius Marian a detinut pozitia de COO in cadrul companiei Tiriac Auto, fiind responsabil de cresterea performantelor operationale ale retelei.

De asemenea, managerul a ocupat pozitia de Director de Vanzari la Premium Auto, Importator Jaguar Land Rover (2003 - 2009), urmata de pozitia de Director General la dealerul Jaguar Land Rover Bucuresti (2009 - 2016).

’’Obiectivele de viitor ale companiei Tiriac Auto sunt orientate catre cresterea performantelor noastre comerciale si operationale, prin continuitate si evolutie, acestea fiind directiile pe care le voi urmari in calitate de CEO Tiriac Auto. Vom continua sa dezvoltam afacerea in mod durabil. Un alt obiectiv prioritar este dezvoltarea diviziei Tiriac Auto Rulate, parte integranta a businessului Tiriac Auto. Avem una dintre cele mai extinse retele auto din tara”, a declarat Marius Marian.

Tiriac Auto este una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din Romania, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Martin Schulz, numit CEO al...
Citeste si: Martin Schulz va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Schimbari in conducerea Grupului A&D Pharma. Compania are un nou CEO