Incepand cu data de 9 februarie 2015, galeria va suferi modificari de structura majore pentru a incadra, incepand cu luna mai a anului curent, circa 200 de exponate. In perioada dedicata lucrarilor tehnice, galeria este inchisa publicului.

"Colectia privata de autovehicule apartinand lui Ion Tiriac repezinta un subiect de atractie si de educatie in lumea auto. Prin aceasta extindere intentionam sa aducem mai aproape de public o serie extinsa de modele ce au marcat evolutia industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unica in lume”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Tiriac Collection.

Citeste si:

Galeria gazduieste curent singura colectie Rolls Royce Phantom I-VI, produsa pana in anul 1972, precum si exemplare ce au apartinut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone. Vizitatorii pot vizualiza peste 30 de marci auto si moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley Davidson si Indian Scout.

Galeria isi va relua programul incepand cu a doua jumatate a lunii mai anul curne, fiind deschisa publicului de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.