Galeria de masini de colectie, Tiriac Collection, inaugurata in luna noiembrie 2013 si care reuneste in prezent 70 de modele de vehicule si motociclete, produse incepand cu anul 1899, isi tripleaza capacitatea.

Incepand cu data de 9 februarie 2015, galeria va suferi modificari de structura majore pentru a incadra, incepand cu luna mai a anului curent, circa 200 de exponate. In perioada dedicata lucrarilor tehnice, galeria este inchisa publicului.

"Colectia privata de autovehicule apartinand lui Ion Tiriac repezinta un subiect de atractie si de educatie in lumea auto. Prin aceasta extindere intentionam sa aducem mai aproape de public o serie extinsa de modele ce au marcat evolutia industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unica in lume”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Tiriac Collection.

Galeria gazduieste curent singura colectie Rolls Royce Phantom I-VI, produsa pana in anul 1972, precum si exemplare ce au apartinut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone. Vizitatorii pot vizualiza peste 30 de marci auto si moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley Davidson si Indian Scout.

Retail jobs

Galeria isi va relua programul incepand cu a doua jumatate a lunii mai anul curne, fiind deschisa publicului de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri