Actiunea reprezinta un demers educativ, demarat la initiativa domnului Ion Tiriac, care are scopul de a consolida cunostintele copiilor si tinerilor cu privire la istoria automobilelor si, de asemenea, de a le oferi acestora oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto.

In cadrul tururilor dedicate, coordonate de ghizii galeriei, elevii vor avea posibilitatea sa-si insuseasca detalii inedite despre modelele auto si moto de referinta in domeniu incluse in colectia domnului Ion Tiriac.

Pentru o implementare eficienta a proiectului, primariile de sector din Bucuresti au primit instiintari oficiale care detaliaza initiativa, urmand ca acestea sa informeze scolile din zonele de care sunt responsabile. Pentru moment au raspuns solicitarii institutiile arondate sectoarelor 1, 4, 5 si 6. Sustinerea din partea autoritatilor este esentiala pentru reusita initiativei.

Tiriac Collection, prima galerie auto personala deschisa in Romania, situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289, reuneste in permanenta peste 150 de modele emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.
Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-20:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Detalii suplimentare despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro si pe pagina de facebook a galeriei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Ana Paun, ana.paun@tiriacltd.ro, 0754 032 195