Tiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând lui Ion Tiriac, prezintă exclusiv în weekendul 10-12 septembrie, de vineri până duminică, o expoziție în aer liber compusă din peste 40 de modele auto de excepție, care vin să completeze colecția din incintă.

Selecția și mixul de exponate vor integra o dispunere unicat, aducând împreună modele reprezentative pentru mărcile Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz și Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și încă neafisate în cadrul galeriei Tiriac Collection.

Expoziția exterioară, deschisă publicului în mod gratuit, va putea fi admirată de vineri 10 septembrie, până duminică 12 septmbrie, în intervalul orar 10:00-19:00, în curtea galeriei Tiriac Collection, localizată în Otopeni, pe Calea Bucurestilor, nr. 289.

Evenimentul va reprezenta o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucura de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele în limbile română și engleză.

Totodată, expoziția va integra două unități auto complet restaurate local și va prezenta informații din procesul de restaurare derulat de echipa Tiriac Collection.

Galeria își va derula în paralel programul uzual de funcționare, fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10.00-19.00. Astfel pe parcursul celor două zile de weekend publicul interesat să continue intruziunea în lumea și istoria auto, va avea posibilitatea de a vizita galeria interioară în baza de bilet de acces, vizionând alte peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, mașini super-performante evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Tiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Sursa foto: Tiriac Collection

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri