Sorin Scarlat a fost numit in functia de director general al CNAIR, potrivit deciziei Consiliului de Administratie, scrie economica.net.

Update 11 iulie, ora 10.35:

CNAIR a transmis publicatiei economica.net ca celebrul contract pierdut cu Bechtel se afla in arhiva institutiei.

"Contractul Bechtel a fost predat de Sorin Scarlat, Ministerului Transporturilor, cu proces verbal in anul 2008. Acest lucru a fost dovedit fara echivoc cu documente predate structurilor de ancheta in anul 2013. Inclusiv Corpul de Control al primului ministru a primit aceste documente care demonstrau predarea Contractului Bechtel catre MT. Sorin Scarlat a fost in posesia acestui contract deoarece o perioada a fost responsabil de proiect din partea CNAIR. La ora actuala contractul Bechtel, atat varianta in romana cat si cea in engleza se afla in arhiva CNAIR", au spus oficiali CNAIR.

Update ora 17.55:

Citeste si:
Compania de Drumuri vrea sa dea bani pe senzori muzicali pe sosele
CNAIR vrea sa investeasca, in...

Noul sef al autostrazilor s-a ocupat si de proiectul – gigant al Autostrazii Transilvania, fiind ultima persoana din CNAIR care a avut contractul original cu Bechtel, inainte de a fi "pierdut". Mai exact, Sorin Florin Scarlat a fost identificat ca fiind ultima persoana care a avut in custodie documentul original, potrivit unui raport al Corpului de Control al fostului premier Victor Ponta, citat de Evenimentul Zilei, noteaza economica.net.

Stire initiala:

Sorin Scarlat a fost director general adjunct al Directiei Generale Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere, din luna mai 2018. Anterior a fost director general adjunct in cadrul Directiei Dezvoltare Autostrazi si Drumuri Expres.

Scarlat este de profesie inginer constructor, fiind in prezent, doctorand la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, potrivit propriului CV.

Citeste si:
Profi are un nou director general
Pawel Musial a fost numit...

Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat, marti, printr-un comunicat emis de institutie, ca renunta la functie, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a cerut demisia.

Narcis Neaga a fost director general al Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR), care a fost reorganizata in 2016, sub Guvernul tehnocrat, si redenumita Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sursa foto: Shutterstock / Stockr

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Mihai Voicu este noul director general al Bergenbier
Setari Cookie-uri