Scandal intre service-uri, transportatori si asigurari: salarii ENORME

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) sustine ca presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) Vasile Stefanescu face afirmatii in comunicate de presa dirijate de catre persoane din Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), intrucat membri din familia acestuia detin functii bine platite in cadrul ASF.

Potrivit ASSAI, fiica presedintelui COTAR "este angajata la ASF avand functia de expert management (...) pe un salariu de aproximativ 20.000 de lei/luna", iar sotul acesteia "este angajat in functia de sef serviciu in cadrul Directiei Operatiuni si IT din cadrul ASF (...) pe un salariu care depaseste 30.000 de lei/luna".

ASSAI sustine ca acesta este motivul pentru care COTAR face atacuri la adresa asociatiei, ori de catre ori aceasta critica activitatea indoielnica a ASF-ului sau abuzuri ale pietei de asigurari.

"De aproximativ un an si jumatate observam cum comunicatele de presa ale COTAR sunt directionate impotiva unitatilor reparatoare ori de catre ori ASF sau piata de asigurari are un interes sa promoveze anumite mesaje care sa justifice majorari ale preturilor RCA cauzate, dupa spusele lor, numai de catre unitatile reparatoare. Faptul ca va fi eliminat pana la sfarsitul anului plafonul de cheltuieli administrative de 25% aplicat firmelor de asigurari in cazul produsului RCA, situatie care va conduce inevitabil la o crestere importanta a pretului RCA, nu mai ingrijoreaza organizatia COTAR", se mai arata in comunicatul ASSAI.

Citeste si:
ANI, sesizata cu privire la declaratia de avere a unui membru ASF
ASSAI a sesizat ANI cu...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...
Sursa foto: evp82 / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri