Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca, la prima sedinta a CGMB, va supune aprobarii consilierilor generali o noua solicitare catre Guvern de a trece Centura Capitalei de la CNAIR la PMB.

Firea a declarat, la un Comandament pe probleme de trafic, ca Municipalitatea este prima interesata de finalizarea acestui obiectiv de investitii.

De asemenea, Firea a afirmat ca solicita Parlamentului sa aprobe modificari legislative, amendamente pe care Municipalitatea le-a propus la Codul rutier, astfel incat linia de tramvai sa fie transformata in banda unica pentru autobuz, acolo unde e permis acest lucru, adica linia de tramvai nu e suprainaltata. Potrivit acesteia, in toata Europa e permis ca autobuzul sa poata circula pe linia de tramvai.

Firea a mai spus ca a transmis o solicitare catre CFR, deoarece ajunsese la o intelegere amiabila cu Guvernul anterior, astfel incat in sectorul 2 sa nu se mai lase bariera la nivel cu trecere cu calea ferata la ore de varf.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri